Woonverzekering Brinkheurne Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Brinkheurne. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals Aon Direct en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, brand, storm afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Brinkheurne april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, inbraak, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als pannen en linnen- en beddengoed? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Brinkheurne? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer en Lancyr hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Westerbeek verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-brinkheurne


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Winterswijk? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Brinkheurne kan ook jou gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €535.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Brinkheurne
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Brinkheurne zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Brinkheurne

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Brinkheurne aanvullen met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Urmond afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke dekkingstaat garant bij gebroken glas. Let op: spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Brinkheurne

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.250.000 tot ruim €3.650.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Brinkheurne
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenuitkering en afgenomen rijbewijs. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €24,80 tot wel €29,05 per maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Brinkheurne afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?