Woonverzekering Duizel Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Duizel. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als FBTO en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door inbraak, brand, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Duizel juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, vandalisme, water, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als lampen of dressoir? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Duizel? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en ZLM zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Den Velde verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-duizel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Eersel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem en rook. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Duizel kan zomaar gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is kapotte apparatuur. Doorgaans worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €525.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Duizel
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Duizel moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Duizel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Duizel completer maken met additionele handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Borculo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze unieke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Duizel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank + kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.500.000 tot ruim €2.900.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Duizel
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever & geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €28,75 tot en met €25,70 p/maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Duizel vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?