Woonverzekering Eenum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Eenum. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. Allsecur en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, storm, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eenum juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, vandalisme, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals vitrages of sjaals? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eenum? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO of Independer verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Domburg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-eenum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Loppersum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en roet. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Eenum is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. In de regel worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €455.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Eenum
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Eenum moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Eenum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Eenum aanvullen met verschillende praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Breezanddijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eenum

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.200.000 tot ruim €4.800.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Eenum
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €26,10 t/m €36,80 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Eenum afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering