Woonverzekering Beverwijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Beverwijk. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Allsecur en Zelf die schade zoals vandalisme, bliksem, water, storm verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Beverwijk april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, inbraak, vandalisme, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als cd-speler of weegschaal? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Beverwijk? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Generali + Reaal bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Bantega verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-beverwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Beverwijk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm en brandblussing. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Beverwijk kan ook jou gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of Een lekkende vaatwasser. Typische schade is opbollend laminaat. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €315.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beverwijk
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Beverwijk eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Beverwijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Beverwijk uitbreiden met additionele interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Zuidermeer afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Beverwijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan kapotte apparatuur of ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.400.000 tot wel €3.600.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €4,10 (per maand). Check ook Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Beverwijk
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag en geschil over de uitkering. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €31,65 tot €31,00 per maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Beverwijk afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?