Woonverzekering Zuidermeer Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Zuidermeer. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote bedrijven waaronder ABN AMRO en ING die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidermeer juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, water, inbraak, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als wandversiering of petten? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Zuidermeer? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als DAK + Independer bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Wommels verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-zuidermeer


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Koggenland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Zuidermeer is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Vaak is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €430.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidermeer
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Zuidermeer eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidermeer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Zuidermeer complementeren met een paar nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Vuren afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zuidermeer

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.150.000 tot wel €3.650.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidermeer
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie & conflict over aankoop auto. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €24,20 tot en met €36,95 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zuidermeer online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering