Woonverzekering Almen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Almen. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders als DAK en London Verzekeringen die schade zoals inbraak, storm, vandalisme, brand dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Almen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere storm, diefstal, water, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als mixer en centrifuge? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Almen? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea of Turien en Co werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zutphen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-almen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lochem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en plundering. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Almen kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, er zijn allerlei opties. De kostenpost door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming of een kapotte kit voeg. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €485.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Almen
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Almen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Almen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Almen uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Westerlee afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader of drumstel. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Almen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.150.000 tot €3.800.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Almen
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen en geschil met de buren. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €33,75 t/m €29,20 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Almen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering