Woonverzekering Boijl Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Boijl. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als bijv. HEMA en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, inbraak, brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Boijl februari 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. brand, inbraak, water, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als televisie en dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Boijl? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bennebroek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-boijl


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en brandblussing. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Boijl kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming / een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan een kapotte goot. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €400.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Boijl
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Boijl gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Boijl

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Boijl uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Drenthe afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Boijl

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding & geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.350.000 tot ruim €4.150.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Boijl
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict met aannemer. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €34,50 tot €28,80 per maand in februari 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Boijl voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering