Woonverzekering de Lutte Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in de Lutte. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als Bruns ten Brink en Univé die schade door o.a. bliksem, water, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in de Lutte mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, brand, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als afwasmachine en scheerapparaat? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering de Lutte? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink en OHRA hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Buitenkaag verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-de-lutte


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Losser? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 en schade door regen. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in de Lutte kan ook jou overkomen. Openwrikken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €575.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in de Lutte
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in de Lutte moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in de Lutte

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in de Lutte complementeren met een aantal nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Ballum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten de Lutte

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een barst in het scherm + geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.450.000 oplopend tot €4.200.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Reaal pakket.

Rechtsbijstandverzekering de Lutte
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente & conflict met een autodealer. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand verschillen nogal (startend vanaf €33,15 oplopend tot €35,60 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering de Lutte online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?