Woonverzekering Buitenkaag Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Buitenkaag. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als bijv. Ditzo en OHRA die schade door o.a. brand, water, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Buitenkaag mei 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, diefstal, vandalisme, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als gordijnrails en autoped? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Buitenkaag? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en Nederlanden van Nu bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Boijl verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-buitenkaag


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Haarlemmermeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. brand of smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Buitenkaag kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €350.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Buitenkaag
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Buitenkaag eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Buitenkaag

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Buitenkaag aanvullen met een paar handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Amstenrade afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele moduleverzekert bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Buitenkaag

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan besmeurde meubels + kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.300.000 oplopend tot €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Buitenkaag
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente & schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (startend vanaf €36,95 oplopend tot €33,60 p/maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Buitenkaag op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering