Woonverzekering Burgh-Haamstede Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,50 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Burgh-Haamstede. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals EAG Assuradeuren en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. storm, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Burgh-Haamstede juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als cd’s en bank? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Burgh-Haamstede? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Born verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-burgh-haamstede


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als waterschade of brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Burgh-Haamstede kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte goot. Vaak is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €675.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Burgh-Haamstede
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Burgh-Haamstede gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Burgh-Haamstede

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Burgh-Haamstede aanvullen met verschillende handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot je handige specificaties (of check details over woonverzekering Anevelde afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze unieke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een navigatieapparaat en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Burgh-Haamstede

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en ook smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.100.000 oplopend tot €4.500.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Burgh-Haamstede
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt & geschil met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €24,90 tot wel €27,80 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Burgh-Haamstede online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering