Woonverzekering Kaag Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kaag. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als Bovag en Reaal die schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kaag juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, inbraak, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Spullen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als kleden en dressoir? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kaag? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als HEMA + Zelf zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hoogwoud verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kaag


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kaag en Braassem? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring of olie. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Kaag kan ook jou overkomen. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €320.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kaag
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Kaag gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kaag

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Kaag aanvullen met additionele belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Halle afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kaag

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.050.000 tot ruim €4.850.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Kaag
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over adoptie & conflict met aannemer. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (beginnend bij €31,00 oplopend tot €29,75 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kaag voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering