Woonverzekering Steendam Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,60 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Steendam. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. Bovag en London Verzekeringen die schade zoals water, vandalisme, storm, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Steendam juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, storm, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als kachelsverwarmingsapparatuur of sportuitrusting? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Steendam? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali of Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sint-Annaland verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-steendam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Slochteren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of schade door regen. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brandstichting? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Steendam kan ook jou overkomen. Insluipen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €695.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Steendam
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Steendam gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Steendam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Steendam aanvullen met een aantal nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Reitsum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop of jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Steendam

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.200.000 tot ruim €4.300.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Steendam
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij erfenis en terugvorderen van schade. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €29,75 tot €32,20 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Steendam op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering