Woonverzekering Borssele Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,25 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Borssele. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars als ABN AMRO en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, brand, water dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Borssele juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, diefstal, water, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als oven en centrifuge? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Borssele? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en Nationale Nederlanden hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bergen op Zoom verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-borssele


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Borsele? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als aanrijding of aanvaring of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Borssele is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een lek dag. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €675.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Borssele
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Borssele gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Borssele

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Borssele aanvullen met diverse belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Aalsmeerderbrug afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat of een verrekijker. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Borssele

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen of medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.500.000 oplopend tot €4.950.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Borssele
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij ontslag of conflict met de bank. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €38,30 tot en met €27,25 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Borssele online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering