Woonverzekering Bergen op Zoom Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Bergen op Zoom. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als ASR Verzekeringen en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bergen op Zoom juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, storm, vandalisme, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals cd-speler of lingerie? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bergen op Zoom? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Generali + ZLM hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Babyloniënbroek verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bergen-op-zoom


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bergen op Zoom? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en schade door regen. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Bergen op Zoom is altijd een risico. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstal, en gestolen spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte gevel. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €385.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bergen op Zoom
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Bergen op Zoom gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bergen op Zoom

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Bergen op Zoom aanvullen met een aantal interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je handige info (of bekijk woonverzekering Zevenhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een laptop + een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Bergen op Zoom

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank of fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.450.000 tot ruim €3.650.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook Reaal polis.

Rechtsbijstandverzekering Bergen op Zoom
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering en conflict na autoschade. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €26,20 tot en met €32,90 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bergen op Zoom op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering