Woonverzekering Aalsmeerderbrug Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Aalsmeerderbrug. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen zoals Ditzo en Unigarant die schade als gevolg van brand, vandalisme, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Aalsmeerderbrug juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere brand, water, diefstal, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals horloges en matrassen? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Aalsmeerderbrug? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ANWB of Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zevenhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-aalsmeerderbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Haarlemmermeer? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inclusief. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als brand en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Aalsmeerderbrug is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater / een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €555.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Aalsmeerderbrug
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Aalsmeerderbrug zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Aalsmeerderbrug

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Aalsmeerderbrug aanvullen met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Weerselo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Aalsmeerderbrug

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een deuk in de auto en therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Aalsmeerderbrug
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict over aankoop auto. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €33,55 tot wel €32,85 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Aalsmeerderbrug voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering