Woonverzekering Ouwerkerk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Ouwerkerk. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Allianz en Reaal die schade door o.a. water, storm, inbraak, bliksem dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ouwerkerk april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, storm, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kruiden en prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ouwerkerk? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + Polis Direct werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oostknollendam verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-ouwerkerk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schouwen-Duiveland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en diefstal. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Ouwerkerk kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval / een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €395.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ouwerkerk
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Ouwerkerk zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ouwerkerk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Ouwerkerk completer maken met additionele interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop spot je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Niehove afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze additionele dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spelcomputer + een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ouwerkerk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een onbruikbare bank + ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf zo’n €1.200.000 tot wel €3.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Ouwerkerk
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan conflict over jouw functie of conflict met de bank. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (startend vanaf €28,30 tot wel €34,95 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ouwerkerk afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?