Woonverzekering Oostknollendam Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Oostknollendam. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en InShared die schade zoals storm, bliksem, brand, water dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oostknollendam juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, storm, brand, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als lampen of iPhone? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oostknollendam? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als BLG wonen en Turien en Co werken met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Obdam verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oostknollendam


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Wormerland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. bliksem en plundering. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Oostknollendam kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €580.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostknollendam
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Oostknollendam gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oostknollendam

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Oostknollendam completer maken met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Middelstum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oostknollendam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Onder andere een gebroken ruit & therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €900.000 tot zo’n €3.150.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostknollendam
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan tuchtzaken of bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €32,65 tot €28,05 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oostknollendam afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?