Woonverzekering Voorschoten Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Voorschoten. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en London Verzekeringen die schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Voorschoten mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, diefstal, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een stukke TV. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als tafelkleden en Playstation? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Voorschoten? Start direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als FBTO + Unigarant faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Valthe verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-voorschoten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Voorschoten? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en vandalisme. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Voorschoten is altijd een risico. Openwrikken of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte gevel. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €545.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Voorschoten
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Voorschoten eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Voorschoten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Voorschoten completer maken met een aantal handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Spankeren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze mogelijke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Voorschoten

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan kapotte apparatuur + ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.450.000 oplopend tot €4.450.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Voorschoten
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij reorganisatie of conflict na autoschade. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €35,15 tot €30,45 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Voorschoten online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?