Woonverzekering Spankeren Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Spankeren. Een woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld brand, water, storm, inbraak afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Spankeren juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, diefstal, brand, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals kamerplanten en iPad? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Spankeren? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en ING hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sijbrandahuis verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-spankeren


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Rheden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. hagelschade of omvallen van bomen. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of vlam in de pan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Spankeren kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Doorgaans wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Meestal betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €680.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Spankeren
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Spankeren probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Spankeren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Spankeren complementeren met additionele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Purmerend afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Spankeren

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte tablet of kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €4.250.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar DAK.

Rechtsbijstandverzekering Spankeren
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel en als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €33,25 tot €28,40 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Spankeren voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering