Woonverzekering Sijbrandahuis Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Sijbrandahuis. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Zelf die schade zoals vandalisme, storm, water, bliksem afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sijbrandahuis juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, water, storm, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kookboeken en speelgoed? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Sijbrandahuis? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of Polis Direct hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: s-Heerenbroek verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sijbrandahuis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dantumadiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring en ontploffing. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of keukenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Sijbrandahuis is altijd een risico. Insluipen of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €500.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Sijbrandahuis
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker direct de woning in Sijbrandahuis moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Sijbrandahuis

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Sijbrandahuis aanvullen met extra handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Oudemirdum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingverzekert bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sijbrandahuis

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot €4.350.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,60 (per maand). Check ook Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sijbrandahuis
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel en geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €27,40 t/m €25,20 per maand in juni 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sijbrandahuis voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?