Woonverzekering Lisserbroek Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lisserbroek. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als Allianz en SNS die schade als gevolg van inbraak, water, bliksem, brand dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lisserbroek juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, diefstal, vandalisme, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als frituurpan en sofa? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lisserbroek? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Langweer verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lisserbroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haarlemmermeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en plundering. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Lisserbroek is altijd een risico. De Flippermethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. In de regel wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €505.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Lisserbroek
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Lisserbroek zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lisserbroek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Lisserbroek completer maken met een paar nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je handige info (of bekijk woonverzekering Huijbergen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze additionele verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en jouw golfspullen. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lisserbroek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een deuk in de auto en ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot zo’n €5.000.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Lisserbroek
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een webshop & in beslag genomen auto e.d.. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €37,90 tot €34,55 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lisserbroek voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering