Woonverzekering Overdinkel Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Overdinkel. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en SNS die schade veroorzaakt door inbraak, water, bliksem, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Overdinkel mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, diefstal, water, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals radio of wasdroger? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Overdinkel? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen of London Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oostzaan verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-overdinkel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Losser? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als brand en rook. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Overdinkel kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan schade aan het dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €285.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Overdinkel
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Overdinkel gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Overdinkel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Overdinkel complementeren met extra handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuw Heeten afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een e-reader + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Overdinkel

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en ook medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €950.000 tot €3.850.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Overdinkel
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil met de werkgever en conflict bij aankoop huis. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €30,10 tot wel €36,30 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Overdinkel voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering