Woonverzekering Oostzaan Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Oostzaan. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals DAK en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oostzaan mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, vandalisme, diefstal, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals aardewerk of cv-ketel? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oostzaan? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als HEMA of London Verzekeringen hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Odoornerveen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oostzaan


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oostzaan? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade en smeltschade. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Oostzaan kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag / gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan een gescheurde muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €300.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostzaan
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Oostzaan eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oostzaan

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Oostzaan nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Midsland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een mobiele telefoon of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oostzaan

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn krassen op de auto + ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot wel €4.050.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostzaan
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel of conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €25,95 tot en met €30,30 p/maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oostzaan vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering