Woonverzekering Mariënheem Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Mariënheem. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder FBTO en Reaal die schade als gevolg van inbraak, storm, water, bliksem dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mariënheem juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als pc of overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Mariënheem? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en InShared werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Lith verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-marienheem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Raalte? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. blikseminslag en brandblussing. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of vlam in de pan? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Mariënheem is altijd een risico. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €450.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Mariënheem
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Mariënheem moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Mariënheem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Mariënheem uitbreiden met verschillende interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref je handige specificaties (of check details over woonverzekering Kapellebrug afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke zekerheid verzekert bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een laptop en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Mariënheem

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan krassen op de auto en ook therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 tot wel €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mariënheem
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan reorganisatie of conflict met de bank. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €24,40 tot €32,75 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Mariënheem voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering