Woonverzekering Matsloot Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Matsloot. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Avéro Achmea en Reaal die schade als gevolg van brand, bliksem, inbraak, storm verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Matsloot juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, storm, brand, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als lampen en speelgoed? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Matsloot? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea en Lancyr faciliteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Loon verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-matsloot


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordenveld? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand en poging tot inbraak. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Matsloot is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €420.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Matsloot
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Matsloot probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Matsloot

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Matsloot uitbreiden met een paar interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Kerkrade afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader en jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Matsloot

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte tablet of geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij vanaf €900.000 tot ruim €3.000.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Matsloot
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering & bij aankoop van een huis. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €34,10 t/m €37,85 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Matsloot op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?