Woonverzekering Lewedorp Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Lewedorp. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen als bijv. HEMA en nowGo die schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, water verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lewedorp mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, brand, diefstal, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als cd-speler of kleding? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lewedorp? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK of Verzekeruzelf.nl werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kwadijk verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-lewedorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borsele? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem en schroeischade. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Lewedorp is altijd een risico. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui of een kapotte leiding. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Meestal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €270.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lewedorp
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Lewedorp moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lewedorp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Lewedorp completer maken met een aantal interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Hooge Zwaluwe afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera & sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lewedorp

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels & ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.050.000 oplopend tot €3.100.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lewedorp
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag & geschillen over een motorrijtuig. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €24,25 oplopend tot €30,35 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lewedorp online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?