Woonverzekering Maartensdijk Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Maartensdijk. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld DAK en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door brand, inbraak, storm, vandalisme verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Maartensdijk maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, vandalisme, brand, water. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals pannen en handschoenen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Maartensdijk? Open meteen de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lewedorp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-maartensdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Bilt? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn gedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als hagelschade en brandblussing. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Maartensdijk kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een kapot waterbed. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan lekkage. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Maartensdijk
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Maartensdijk moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Maartensdijk

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Maartensdijk nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop spot jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Jislum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Advies: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur of een muziekinstrument. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Maartensdijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto & geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.350.000 tot €4.950.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar SNS.

Rechtsbijstandverzekering Maartensdijk
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan studiefinanciering of ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €25,70 tot en met €34,80 p/maand in maart 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Maartensdijk online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering