Woonverzekering Haskerdijken Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Haskerdijken. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld DAK en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door brand, inbraak, storm, water dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Haskerdijken juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, storm, brand, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als broodrooster en kostuums? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Haskerdijken? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd of SNS hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Griendtsveen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-haskerdijken


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Heerenveen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Haskerdijken is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis handel je af middels de opstal, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte goot. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €415.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Haskerdijken
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Haskerdijken gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Haskerdijken

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Haskerdijken aanvullen met diverse handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Egmond-Binnen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Haskerdijken

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto + therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.250.000 tot wel €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,60 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Haskerdijken
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau of conflict over reparatie auto. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €38,15 t/m €30,30 p/maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Haskerdijken voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?