Woonverzekering Doesburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Doesburg. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en ING die schade door o.a. brand, vandalisme, inbraak, bliksem afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Doesburg juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, brand, vandalisme, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als koelkast of iPad? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Doesburg? Open meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Allianz + Klaverblad werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: De Meern verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-doesburg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Doesburg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en schroeischade. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Doesburg kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Meestal wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €355.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Doesburg
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Doesburg gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Doesburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Doesburg nog persoonlijker maken met extra handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Beuningen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader + gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Doesburg

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een vlek in de vloer en het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.450.000 tot €5.000.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Doesburg
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken of geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €30,60 oplopend tot €36,60 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Doesburg afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering