Woonverzekering Bergen aan Zee Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Bergen aan Zee. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen als bijv. Aegon en Independer die schade als gevolg van water, bliksem, inbraak, storm dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bergen aan Zee april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, water, vandalisme, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als haarden en zonnebank? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Bergen aan Zee? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Baars verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-bergen-aan-zee


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bergen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Bergen aan Zee kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan een gescheurde muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €400.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Bergen aan Zee
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Bergen aan Zee gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bergen aan Zee

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Bergen aan Zee nog persoonlijker maken met extra handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Zevenbergschen Hoek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bergen aan Zee

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 tot zo’n €3.450.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Bergen aan Zee
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop en conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €29,75 t/m €24,35 per maand in april 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Bergen aan Zee vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering