Woonverzekering Stokkum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Stokkum. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle landelijke partijen waaronder EAG Assuradeuren en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Stokkum maart 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere water, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als uurwerken en salontafel? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Stokkum? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + ING faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Slochteren verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-stokkum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Montferland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand en schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Stokkum kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is onbruikbare meubels. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €585.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Stokkum
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Stokkum zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Stokkum

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Stokkum complementeren met meerdere interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Rhenoy afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader of een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stokkum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte laptop + medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf zo’n €1.450.000 oplopend tot €5.000.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stokkum
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over adoptie en conflict over aankoop auto. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €30,40 tot wel €25,75 p/maand in maart 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Stokkum afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering