Woonverzekering Wamel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Wamel. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders als Delta Lloyd en OHRA die schade door bijvoorbeeld brand, water, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wamel juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, brand, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als platenspeler en tuingereedschap? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wamel? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Allsecur + ZLM werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vilsteren verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-wamel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in West Maas en Waal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en plundering. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Wamel is altijd een risico. Openwrikken of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €470.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Wamel
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Wamel zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wamel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Wamel uitbreiden met enkele nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Stokkum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze extra polis staat garant bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad of een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wamel

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen of kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.550.000 tot €3.550.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wamel
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag & geschil met een verzekeraar. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €36,90 oplopend tot €29,15 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wamel op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?