Woonverzekering Emmeloord Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Emmeloord. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen als Europeesche en Univé die schade veroorzaakt door water, brand, storm, vandalisme verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Emmeloord juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, water, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als meubilair en servies? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Emmeloord? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als DAK en Nationale Nederlanden faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Dwingeloo verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-emmeloord


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noordoostpolder? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en omvallen van bomen. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Emmeloord kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Meestal worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €525.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Emmeloord
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Emmeloord probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Emmeloord

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Emmeloord aanvullen met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Burgerbrug afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Flevoland). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & een rollator. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Emmeloord

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte vaas of ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.350.000 oplopend tot €3.850.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Emmeloord
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing en conflict met een automobilist. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €36,90 tot €27,85 p/maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Emmeloord vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering