Woonverzekering Poppenwier Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Poppenwier. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Nationale Nederlanden die schade zoals brand, inbraak, vandalisme, storm vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Poppenwier mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijv. water, brand, storm, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als wandversiering of kampeeruitrusting? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Poppenwier? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Allsecur of Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Oude-Tonge verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-poppenwier


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en smeltschade. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Poppenwier is altijd een risico. Gaatjes boren of hengelen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. In veel gevallen is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €345.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Poppenwier
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Poppenwier probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Poppenwier

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Poppenwier completer maken met een paar handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Nieuwolda afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader en kleding. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Poppenwier

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan kapotte apparatuur en kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.000.000 tot zo’n €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Poppenwier
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat en geschillen over een motorrijtuig. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €34,00 oplopend tot €26,85 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Poppenwier afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering