Woonverzekering Holwierde Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Holwierde. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote partijen zoals Ditzo en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, storm, brand, inbraak dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Holwierde juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, vandalisme, storm, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als meubelen en Xbox? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Holwierde? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en ZLM bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hellum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-holwierde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Delfzijl? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of olie. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Holwierde is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval / een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan kapotte ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €515.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Holwierde
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Holwierde probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Holwierde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Holwierde nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Geleen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet & kleding. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Holwierde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit of fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.100.000 tot wel €2.500.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Holwierde
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven en geschillen met de buren. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €28,75 t/m €29,30 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Holwierde afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering