Woonverzekering Zoelen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,45 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Zoelen. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals Centraal Beheer en Unigarant die schade door o.a. bliksem, water, brand, inbraak verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zoelen april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, storm, water, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als verlichting of hoeden? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zoelen? Start meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als HEMA + Unigarant bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Wiuwert verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-zoelen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Buren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Zoelen is altijd een risico. De takjesmethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €535.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zoelen
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Zoelen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zoelen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Zoelen nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Vragender afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zoelen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere krassen op de auto en kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.350.000 tot €4.050.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Zoelen
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij reorganisatie en terugvorderen van schade. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €31,85 t/m €31,25 per maand in april 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zoelen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering