Woonverzekering Kinnum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kinnum. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Europeesche en REAAL Verzekeringen die schade zoals brand, vandalisme, storm, bliksem dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kinnum juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als cd-speler en linnen- en beddengoed? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kinnum? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als DAK of Turien en Co hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: IJsselham verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-kinnum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Terschelling? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte föhn? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Kinnum kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte goot. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €385.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kinnum
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Kinnum zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kinnum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Kinnum uitbreiden met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Havelte afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kinnum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.100.000 tot wel €4.950.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kinnum
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering en conflict over reparatie auto. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €31,65 oplopend tot €31,10 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kinnum op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering