Woonverzekering Dronryp Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Dronryp. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder Bruns ten Brink en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, water, storm dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Dronryp juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, inbraak, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als kruiden of autoped? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Dronryp? Open meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en InShared hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Den Burg verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-dronryp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Menameradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door storm en schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Dronryp kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of bevroren leidingen. Typische schade is schade aan de vloer. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €475.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Dronryp
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Dronryp gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Dronryp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Dronryp complementeren met extra praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Boer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Dronryp

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een vlek op een meubel + ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.400.000 tot ruim €3.750.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Dronryp
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden of verkeersongeluk. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €30,10 tot en met €24,80 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Dronryp voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?