Woonverzekering Ellertshaar Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Ellertshaar. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen als bijv. Europeesche en OHRA die schade door bijvoorbeeld storm, water, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ellertshaar mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als serviesgoed of speelgoed? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Ellertshaar? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of SNS verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Drouwenermond verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-ellertshaar


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Borger-Odoorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als schade door storm en ontploffing. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of brandstichting? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Ellertshaar kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €310.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ellertshaar
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Ellertshaar probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ellertshaar

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Ellertshaar complementeren met extra handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Buitenkaag afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera of kleding. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ellertshaar

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.200.000 tot ruim €2.900.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ellertshaar
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten of afgenomen rijbewijs. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €31,45 tot €34,85 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ellertshaar online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering