Woonverzekering Sint Geertruid Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Sint Geertruid. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en London Verzekeringen die schade zoals storm, vandalisme, inbraak, brand verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Geertruid april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, water, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als fornuis en relaxfauteuil? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Sint Geertruid? Start direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Interpolis faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Sauwerd verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-sint-geertruid


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Eijsden-Margraten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en roet. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Sint Geertruid kan ook jou overkomen. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. Doorgaans worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €575.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Geertruid
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Sint Geertruid probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Geertruid

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Sint Geertruid nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop vind jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Oudewater afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet & sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sint Geertruid

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €2.600.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Geertruid
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen & geluidsoverlast. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €36,15 tot €30,35 per maand in april 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sint Geertruid voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?