Woonverzekering Oudewater Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oudewater. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. Allsecur en nowGo die schade door bijvoorbeeld diefstal of brand vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oudewater juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou onder andere brand, vandalisme, water, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als radio of haarföhn? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oudewater? Start vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en Independer verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oosterwolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-oudewater


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oudewater? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als hagelschade of brandblussing. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oudewater kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui / Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is onbruikbare meubels. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €615.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudewater
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Oudewater probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oudewater

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Oudewater nog persoonlijker maken met verschillende interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Netersel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet & gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oudewater

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere kapotte apparatuur + geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.350.000 tot wel €3.400.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Oudewater
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt en de hypotheek. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €33,35 tot wel €28,05 p/maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oudewater vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering