Woonverzekering Chaam Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Chaam. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals Delta Lloyd en Nationale Nederlanden die schade zoals vandalisme, brand, water, bliksem vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Chaam juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, storm, water, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als horloges en schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Chaam? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Generali en Turien en Co verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Boxmeer verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-chaam


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Alphen-Chaam? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en vandalisme. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Chaam is altijd een risico. De afbreekmethode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Vaak is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €380.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Chaam
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Chaam gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Chaam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Chaam nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Arcen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een smartphone en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Chaam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.100.000 oplopend tot €4.000.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Chaam
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan conflict met een webshop of conflicten over huur. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €37,90 tot wel €34,25 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Chaam afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering