Woonverzekering Groede Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,50 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Groede. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Allianz en Klaverblad die schade door o.a. brand, bliksem, inbraak, vandalisme dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Groede mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, vandalisme, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals dranken en dassen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Groede? Start meteen met direct onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Geelbroek verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-groede


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sluis? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en vandalisme. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Groede is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €620.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Groede
Wil jij een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Groede moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Groede

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Groede uitbreiden met extra praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Driehuis afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze extra polis betaalt uit bij gebroken glas. Advies: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een iPad & een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Groede

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop of geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking van €1.000.000 tot wel €3.950.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Groede
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Je moet dan denken aan bij ontslag en conflicten over erfrecht. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €31,55 t/m €31,10 p/maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Groede op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering