Woonverzekering Wittelte Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Wittelte. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld HEMA en OHRA die schade door o.a. storm, inbraak, water, bliksem dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wittelte mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, vandalisme, diefstal, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals aardewerk of jacks? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wittelte? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en London Verzekeringen werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Westhoek verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wittelte


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Westerveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand en smeltschade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wittelte kan iedereen gebeuren. Insluipen of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €315.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wittelte
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Wittelte zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wittelte

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Wittelte nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Vasse afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone & een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wittelte

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een deuk in de auto & het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.400.000 tot ruim €4.050.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,40 (per maand). Check ook InShared dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wittelte
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Denk aan pensioenuitkering & conflict over verzekering. Dan is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies verschillen nogal (beginnend bij €30,30 tot en met €32,50 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wittelte voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering