Woonverzekering Hazerswoude Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Hazerswoude. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Aon Direct en Zelf die schade als gevolg van storm, brand, water, vandalisme verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hazerswoude april 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als tv of iPad? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hazerswoude? Start direct de vergelijkingstool. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ANWB of REAAL Verzekeringen hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Grolloo verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hazerswoude


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Alphen aan den Rijn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en schade door regen. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Hazerswoude is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is defecte apparatuur. Meestal wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte schutting. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €660.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Hazerswoude
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Hazerswoude moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hazerswoude

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Hazerswoude completer maken met verschillende praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Elim afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad & jouw golfspullen. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hazerswoude

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een deuk in de auto en ook therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.000.000 tot wel €4.450.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hazerswoude
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan ontslag en bij aankoop van een huis. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand verschillen enorm (startend vanaf €36,10 tot en met €37,70 p/maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hazerswoude afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?