Woonverzekering Westdorp Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Westdorp. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. Europeesche en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, storm, brand vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Westdorp juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, storm, vandalisme, water, brand. Je kunt dan denken aan een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als kleden of kinderwagen? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Westdorp? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en REAAL Verzekeringen hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Waalwijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-westdorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een smerige schoorsteen? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Westdorp kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of een gesprongen waterleiding. Typische schade is onbruikbare meubels. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan een lek dag. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €545.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Westdorp
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Westdorp moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Westdorp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Westdorp completer maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Teroele afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze unieke verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet + gitaar. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westdorp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte tablet of ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.050.000 oplopend tot €3.000.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westdorp
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over adoptie en conflict met de buren. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere modules.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €24,15 tot wel €24,65 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Westdorp voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering