Woonverzekering Gasselternijveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €3,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Gasselternijveen. De woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder ANWB en ING die schade door o.a. water, vandalisme, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gasselternijveen april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, storm, brand, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als levensmiddelen of lingerie? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gasselternijveen? Start meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als Generali + Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Epen verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gasselternijveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als bliksem en rook. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Gasselternijveen kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval / een lekkende leiding. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €395.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Gasselternijveen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Gasselternijveen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gasselternijveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Gasselternijveen completer maken met meerdere nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Dedemsvaart afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Gasselternijveen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ook geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen van €1.100.000 oplopend tot €4.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Gasselternijveen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven & als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €29,35 tot €26,35 p/maand in april 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Gasselternijveen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?