Woonverzekering Hierden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Hierden. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende partijen waaronder Bovag en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld storm, water, inbraak, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hierden mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, water, inbraak, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als koelkast of huisdieren? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hierden? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of Klaverblad faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Heerhugowaard verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-hierden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Harderwijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. stormschade en schade door regen. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Hierden kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine / een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Meestal wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan missende dakpannen. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €535.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Hierden
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Hierden gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hierden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Hierden nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Galder afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een smartphone en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hierden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een onbruikbare bank & ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.300.000 tot wel €4.300.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,65 (per maand). Check ook FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Hierden
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank en conflicten over erfrecht. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €25,45 tot €36,35 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hierden vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering