Woonverzekering Nieuw-Weerdinge Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Nieuw-Weerdinge. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders zoals Ditzo en ZLM die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, vandalisme, water afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Weerdinge juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, diefstal, inbraak, storm, water. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als verlichtingsornamenten of (elektrische) dekens? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nieuw-Weerdinge? Start direct de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen of Zelf faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Mirns verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuw-weerdinge


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Emmen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en rook. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Nieuw-Weerdinge kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €295.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Weerdinge
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Nieuw-Weerdinge moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Weerdinge

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Nieuw-Weerdinge complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Lemiers afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze extra dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone of een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuw-Weerdinge

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan kapotte apparatuur of ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.000.000 oplopend tot €3.650.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Weerdinge
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan sociale wetgeving & conflict na autoschade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €36,85 t/m €32,65 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw-Weerdinge afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?