Woonverzekering Kootstertille Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kootstertille. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals Bovag en Unigarant die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kootstertille mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, brand, water, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als televisie en tassen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kootstertille? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ANWB en Univé verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Julianadorp verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-kootstertille


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Achtkarspelen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als storm en plundering. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Kootstertille kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €695.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kootstertille
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Kootstertille gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kootstertille

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Kootstertille complementeren met een paar handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Heide afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze extra polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan filmapparatuur of een rollator. Let op oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kootstertille

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en ook kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking van €1.050.000 tot wel €4.200.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,10 (per maand). Check ook Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kootstertille
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan studiefinanciering of bij aankoop van een huis. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €30,25 oplopend tot €25,25 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kootstertille vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?